Все повече българи решават да се върнат у дома след живот

...
Все повече българи решават да се върнат у дома след живот
Коментари Харесай

Виж кои са причините да се завръщаш у дома според зодията ти

Все повече българи вземат решение да се върнат у дома след живот в чужбина. Не по-малък е броят на хората, които не схващат решението им. Попитахме звездите под шеговита форма по какъв начин другите хора взимат решение да се приберат в България и създадохме Зодиак на завръщащите се. Открийте кой е вашият звезден знак.

21.03-19.04 - Инатът

Родените под знака на ината елементарно се въздействат от непознатото мнение. Кажеш ли им нещо, незабавно ще създадат противоположното, с цел да ти потвърдят, че не си прав. Така всеки българин дебелоглав, който преди време е отпътувал, с цел да потвърди на всички песимисти около себе си, че има качествата да се осъществя в чужбина, през днешния ден се връща назад в България - тъй като всички другари и родственици му споделят “да не си вманиачен, да се прибереш ”. Хората от тази зодия са най-подходящи за бизнесмени, тъй като на инат могат да реализират на практика всичко. Ако това е твоята зодия и в този момент се прибираш, открий своето място тук.

20.04-20.05 - Трудолюбивият

Трудолюбивците обичат стабилността и са практични. Вярват, че добре свършената работа може да им обезпечи спокоен и благополучен живот. Без значение къде. Уверени в своите качества, те вземат решение да се върнат в България, тъй като знаят, че на всички места могат да бъдат сполучливи, а следователно за какво не вкъщи? Ако това е твоята зодия и в този момент се прибираш, открий своето място тук.

21.05-20.06 - Несериозният

Този астро-емигрантски знак, заради своята лекомисленост постоянно не може да дефинира дали е тук или там. Най-вероятно отпътувал без въобще да разбере, един път осъзнал, че държи тапия от задграничен университет в ръката си, взема решение да се върне. Това може да се повтори нееднократно. Несериозните са хем в България, хем в чужбина и е много мъчно да им хванеш спатиите. Единственото, което можем да създадем, е да им се радваме като са с нас, преди отново да са офейкали нанякъде. Ако това е твоята зодия и в този момент се прибираш, открий своето място тук.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР